Blueberries Tea
Blueberries Tea
249,00 199,00
5
6 Değerlendirme / 86 Soru & Cevap
Ürünümüzü bu güne kadar 4415 kişi satın aldı .
Teslimat Seçeneği
Şimdi sipariş verirsen siparişin 29 Nisan Pazartesi Kargoda
Bayilerimizden verilen siparişler aynı gün teslim alınabilir .

Mor Meyvelerin Gücü !

1 paket içerisinde 2gr lık süzme poşetlerde 20 adet tek kullanımlık şekilde tasarlanmıştır. 

 

 

 

 

 DABFİ Blueberries Tea BİTKİSEL İÇERİKLİ Dedoks Çayı 

 

Mor meyvelerin gücünden ilham alınarak formülize edilen bu eşsiz bitki çayımız sizlere gün boyu ferahlık verirken aynı zamanda formda kalmanızı sağlayarak enerjik olmanıza yardımcı olacaktır. 

Oldukça yüksek antioksidan özelliği ile bağışıklığımızın güçlenmesine destek olabilmektedir. Bununla birlikte stresin azalmasına da katkıda bulunmaktadır.

Mor meyveler, lif bakımından zengin olduğundan düzenli olarak tüketildiğinde pek çok fayda sağlıyor. Lif, sindirim sistemi sağlığını destekliyor, bağırsak hareketliliğini düzenliyor ve kabızlık gibi sindirim sorunlarını önlüyor. Bunun yanı sıra sindirimi yavaşlatarak daha uzun süre tok hissetmemizi sağlıyor.

 

Etken Madde: Ginseng
Bitkisel İçerik: Yaban Mersini, Amber Çiçeği, Acai Berry, Böğürtlen, Ginseng, Ekinezya, Limon Kabuğu, Nar Çiçeği, Biberiye, Funda, Üzüm Çekirdeği

 

 

Ginseng; Özellikle kök kısmı A, B1, B2, B3, ​B12, C ve E vitaminlerinden fazla miktarda bulundurur. Bunun yanı sıra ginseng kökü son derece güçlü bir kalsiyum, demir ve fosfor kaynağıdır.

Yaban Mersini; C vitaminine ek olarak içerisinde B1, B2, B3, B5 ve B6 vitaminlerinden de düşük miktarda da olsa bulunur. A vitamini, K vitamini, magnezyum, manganez, bakır, demir, fosfor, potasyum ve folat, yaban mersini içerisinde bulunan diğer mikro besin maddeleridir.

Amber Çiceği; Hibiskus, ekşimsi bir tada sahip, susuzluğu giderici bir etkisi olan antioksidan açısından zengin bir bitki türüdür. Ebegümecigiller (Malvaceae) ailesine ait olan hibiskus bitkisi iyi miktarda C vitamini barındırır.

​Böğürtlen; Besleyici besin bileşenleri içeren lezzetli bir meyvedir. İçerdiği vitamin ve mineraller asında A vitamini, B1, B2, B3, B6, Folat, C , E, K vitaminleri, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, potasyum ve çinko bulunur.

Ekinezya; Bağışıklığın güçlendirilmesine yardımcı olan ekinezya çayı grip, soğuk algınlığı nezle gibi pek çok gribal rahatsızlığa kullanılabilir. İçerisinde yer alan A,B ve E vitaminleri sayesinde vücudun daha zinde ve canlı kalmasını sağlar.

Limon Kabuğu; Birçok meyvenin olduğu gibi limonun da kabuğu genelde kullanılmaz ve ziyan edilir. Ancak limonun kabuğu da en az kendisi kadar faydalıdır. Limon kabuğu, limonun kendisinden daha fazla C vitamini içermesinin yanında kalsiyum, potasyum ve yüksek oranda lif içerir.

Nar Çiceği; Nar çiçeğinin içeriğindeki en yüksek değer C vitaminidir. Bu nedenle C vitamini eksikliğinde ya da vitaminin karşılanmak istenmesinde tercih edilebilecek nar çiçeği, bu sayede grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklardan korunmasına yardımcı olur.

Biberiye: İçerisinde bulunan A, C, B1, B6 ve B9 vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, manganez ve demir açısından zengin bir kaynaktır. Bakteri ve enfeksiyonlar üzerinde etkili olan bu çay, güçlü bir antioksidandır.

Funda; Fenolik bileşikler ve flavonoidler gibi anti-enflamatuar bileşenleri içerir. Vitamin ve Mineraller: A, C, E vitaminleri ile potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller funda suyunun içeriğinde bulunur. Bu besin maddeleri vücudun normal işleyişini destekler.

Üzüm Çekirdeği; Üzüm çekirdeğinin içindeki ana antioksidan; proantosiyanidinlerdir. Ayrıca protein, posa (lif), bol aminoasit, mineral (demir, kalsiyum, çinko, bakır, özellikle E vitamini) içerir.

 

 

Kullanım: Dabfi Blueberries Tea her pakette 20 adet süzen demlik poşet içermektedir. 1 adet süzen poşet 1 bardak ( 200ml) sıcak su üstüne ilave edilip, 3-5 dakika demledikten sonra ihtiyaca göre tüketilmesi tavsiye edilir. İyi bir sonuç elde etmek için gün içerisinde 2 defa almak faydalı olacaktır. Tavsiye edilen tüketim zamanı sabah öğle arası 1 öğle akşam arası 1 bardak şeklindedir. 

 

Uyarılar ve Önlemler: Direkt güneş ışığına maruz bırakmayın. Kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatın. 
 
Serin ve kuru yerde, ambalaj içerisinde 25˚C ‘nin altında oda sıcaklığında saklayınız. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız. Parti Numarası (Parti No) ve tavsiye edilen tüketim tarihi (T.E.T.T.) ambalaj üzerindedir.
 


Blueberries Tea Değerlendirmeleri (5)
Blueberries Tea
5
05.01.2024
ÜMİT DOĞU CİNEMRE
Her gün en az bir tane tüketiyorum, 2 dakika da hazır, limonla birlikte içimi daha da güzel, antioksidan özelliği nedeni ile bağışıklığı güçlendiriyor , kızım her gün tüketiyor ve bu sene hastalık kapımıza uğramadı , herkese tavsiye ederim.
05.01.2024
Zeynep Sude Kibar
Bütün şişkinliğim bu çay sayesinde bitti. Harika bir çay tadı da enfes.
05.01.2024
Mehtap Özdemir
boğazımda yanma kaşıntı hissettiğim zamanlarda ibuprofen tarzı bi ilaç alırdım ağrı artmadan önlem alabilmek için, bluberries çayın boğaz için güçlü bir antioksidan olduğunu söylediler ve denedim. sonuç şahane!:) ibuprofen bağlantımı kesen kayifli bir detaysın sayın blueberries:))
05.01.2024
Özlem Özden Cinemre
Merhabalar, çay tutkunu biri olarak günlük rutinimde artık Blueberries de var. Hem içimi çok keyifli hem de vücuduma sağladığı yarar harika. Yüksek antioksidan özelliği nedeniyle bağışıklık güçlendirici, bu nedenle düzenli olarak hergün çocuklarıma da içiriyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, etkilerini göreceksiniz...
05.01.2024
Ali Aktepe
TAM BİR ÖDEM ATMA ÇAYI. TADIYLA DİĞER TÜM MEYVE ÇAYLARINDAN ÇOK FARKLI. İÇİNCE ANLIYORSUNUZ.
04.01.2024
Gökmen TÜRKKANI
Muhtesem bir ürün
13.07.2022
Halit serdar Ünver
Harika bir cay
Bende sinirsel taşikardi vardı dabfinin çayını kullandım ve şu anda şikayetim kalmadı tavsiye ederim
12.03.2022
Ayşe Durmaz
Hiç yorum yapacağım aklıma gelmezdi :) ilk kullanmaya başladığım günden buyana tam 2 yıl oldu günlük vazgeçilmezim hatta artık komşularım bile sadece bu çayı içmeye ziyaretime geliyorlar ama artık satıyorum onlara :)))
17.01.2021
SERPİL YILDIZ
Merhaba Bağırsak düzenini sağlayan bi harika çay Dabfi Bluberries tea çayı bi harika yaklaşık 6.7aydır tüketiyoruz tadı harika ve gripten koruyucu özellikle akşamları 1 findanda içiyoruz ailecek bağırsaklara çok iyi geliyo gaz şişkinliğine son . Herkese tavsiye ederim mutlaka kullanmanızı ..
17.01.2021
Kevser TÜRK
Merhabalar her Türk ailesi gibi bizlerde akşam yemeğinden sonra siyah çay demleyenlerdendik i. Dabfi blueberrıs ile Haziran ayında tanıştık o günden beri hem soğuş çay olarak hemde sıcak olarak tüketiyoruz artık evimizde akşamları siyah çay tüketmiyoruz. Ve en önemlisi çok şükür kullandığımızdan buyana kendimde çocuklarımda grip olmadı ??
17.01.2021
Nihat Yıldız
Yaklaşık altı yedi aydır muhteşem çay (Dabfi Blueberrıes Yes) kullanıyorum bir fincana bir poşet günde bir kaç kez içiyorum özellikle yemek sonrası içiyorum yediklerim kesinlikle rahatsız etmiyor. Yemek sonrası maden suyu içme gibi bir ihtiyacım asla olmuyor. Daha önce normal çay çok tüketiyorum haliyle şeker kullanıyordum artık şekere son .....
17.01.2021
Serdar Tahsin DEMİR
etkileri çok fazla tadı bir harika. içine birde limon sıkınca rengi pembeye dönüyor bu yüzden sihirli çay. kesinlikle tavsiye ediyorum.
25.05.2020
KADİR BÜYÜKKAYIN
BU ÇAYI DENEYİN
BAĞIRSAK DÜZENİNİ SAĞLAYAN MUHTEŞEM BİR ÇAY... İÇİMİ ÇOK YUMUŞAK VE TADI HARİKA...
17.05.2020
Sebahat Şekerci
Çay keyfimiz değişti.
Ben siyah çayı çok severim bu da bende kansızlık yapıyor fakat bu çay lezzeti ile beni cezbetti. Çay keyfimi değiştirdi. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Ürünü değerlendirin
DEĞERLENDİR
Soru Sor
Teslim Almak İçin Size En Yakın Bayiyi Seçin
Ürün No: 46513272 - Blueberries Tea
DAHİCE BİR FİKİR
İçmeler Mahallesi Reis Sokak No: 20 Plaza 44 Kat. 1 Daire: 9 Tuzla / İstanbul
Hafta İçi 10:00 -20.00 Hafta Sonu 11:00-17.00
Stok Var
Kocaeli / Gölcük Premium World
Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 110 (Gölcük PTT Karşısı) Gölcük/Kocaeli
Hafta İçi ve Hafta Sonu, 10.00-22.00
Stok Var