Dabfi Anti-Shedding Shompoo
Dabfi Anti-Shedding Shompoo
350,00 289,00
5
5 Değerlendirme / 0 Soru & Cevap
Ürünümüzü bu güne kadar 2952 kişi satın aldı .
Teslimat Seçeneği
Şimdi sipariş verirsen siparişin 29 Nisan Pazartesi Kargoda
Bayilerimizden verilen siparişler aynı gün teslim alınabilir .

Dökülmeyen Daha Canlı, Daha Güçlü Saçlar..!

Tüm saç tipleri için uygun olan şampuanımız, 500ml şık tasarımıyla sizleri bekliyor.

 

 DABFİ ANTI-SHEDDING SHOMPOO SLEES, BOYA, PARAPEN İÇERMEZ !!! 

 

Saç dökülmesine karşı özel olarak geliştirilen Dabfi AnTi-Shedding Shompoo sayesinde yalnızca saç dökülmesi sorunundan kurtulmayacak, aynı zamanda cansız ve güçsüz saç probleminizi çözeceksiniz. Saç dökülmesi, kepek, kaşıntı ve yağlanmayı önlemeye yardımcı formülüne ilave olarak kopmaya bağlı saç dökülmesi sorununu 10 kata kadar* azaltır ve daha güçlü saçlara sahip olmanızı sağlar. İçerdiği kahve çekirdeği özü ile saç derisine bakım yapar, saç derisini uyandırmaya yardımcı olur.

Saç dökülmesi karşıtı şampuan; içeriğindeki Apixy-Procapil-Caffein-Amino Asit-B3 Vitamini ile beslenmiştir ve canlı bir saç derisine kavuşmanızı sağlar. Kahve çekirdeği özü ile saç derisine bakım yapar, saç derisini uyandırmaya yardımcı olur.

Etken Madde: Apixy-Procapil-Caffein-Amino Asit-B3 Vitami
Bitkisel İçerik: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betula Alba Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract

 

Procapil Nedir ?

Procapil, saçı güçlendiren ve doğal olarak saç dökülmesini önleyen yeni bir atılım formülüdür. Procapil, vitaminli matrikini apigenin ve oleanolik asit ile birleştirerek saç dökülmesinin ana alanlarını hedefleyen 2 güçlü fonksiyon oluşturur.

Procapil'in Fonksiyonları

İlk fonksiyon, hücrelerin iletişimini kolaylaştırır ve DHT'nin etkilerini önlemek için bu hücreleri bir arada tutar.

DHT, "Dihidrotestosteron" anlamına gelir. Erkeklerde ve Kadınlarda saç dökülmesinde büyük rol oynayan testosteronun kimyasal bir türevidir.

DHT Etkilerini Azaltmanın Önemi

DHT; 5 Alfaredüktaz adı verilen bir enzim ile etkileşime girdiğinde oluşur. Genellikle prostat bezlerinde, testislerde, adrenal bezlerde ve saç köklerinde bulunur.

DHT, yeni saç folikülleri oluşturmak için bölünen ve farklılaşan Dermal Papilla hücrelerine ulaştığında, sağlıklı saç folikülleri için temel besinlerin emilimini zayıflatır. Neyse ki bilimsel gelişmelerle birlikte Procapil'in, DHT'nin saç folikülleri üzerindeki etkisini büyük ölçüde azalttığı gözlemlenmiştir.

Procapil'in Diğer Faydaları

İkinci fonksiyon, kafa derisindeki dolaşımı artırır. Bu sayede yeteri kadar beslenemeyen saç derisinin daha iyi beslenmesini ve saçların kalınlaşmasına destek olur.

Klinik çalışmalar devam etmekte ve şaşırtıcı sonuçlar elde edilmektedir. Hücrelerin mitotik oranı 2 hafta sonra kök kılıfında artış gözlemlenmiştir. Bu da hücre çoğalmasının arttığını açıkça göstermiştir.

Procapil, saçları daha güçlü, daha sağlıklı tutan koruma ve onarım etkileri sağladığını kanıtlayan, doku onarım mekanizmalarından sorumlu bir dizi geni aktive etmektedir.

Kullanım: Dabfi Saç Dökülmesine Karşı Şampuan’ı ıslak saç ve saç derisine uygulayın, saç derisine masaj yapın ve durulayın. En iyi sonucu almak için her gün kullanın.

*Düzenli kullanımda kopmaya bağlı saç dökülmesini 10 kata kadar azaltır.

Kadınlarlarda olduğu gibi erkeklerde de saç dökülmesi, yağlanma, kırılma ve güçsüz saçların sebep olduğu problemler görülmektedir. DABFİ ANTI-SHEDDING SHOMPOO tüm saç tiplerine uygun olarak geliştirilmiştir. Etkili formülü ile erkeklerde de  saç dökülmesini 10 kata kadar azaltır. İçeriğinde bulunan bitkisel Extractlar ve etken maddeler tamamen saç dökülmesine karşı sonuç elde edebilmek için formülüze edilerek geliştirilmiştir.

 

 

 

 

 

 


Dabfi Anti-Shedding Shompoo Değerlendirmeleri (5)
Dabfi Anti-Shedding Shompoo
5
22.03.2024
Leyla Ünver
Geç kalmış olsam da ena,ena, en azından kalanları kurtardım ve yeni saçlarım çıkmaya başladı iyiki bu şampuanı buldum herkese tavsiye ediyorum bitkisel olduğu için kullandığınız diğer şampuanlar gibi çok köpürmüyor sürekli kullanıldıgında farkı göreceksiniz
05.01.2024
Mehtap Özdemir
bitkisel olduğu için az köpürüyor,ama 3 aydır kullanıyorum saç dökülmesinde gerçekten etkili. alın kısmımdaki bebek saçlarıma kadar geri getirmesine gerek yoktu bi onu sevmedim:)
05.01.2024
Şule Zorgül
Tek kelime ile harika bir ürün resmen saç dökülmesi azaldi
05.12.2023
Zeynep Sude Kibar
Tamamen doğal olması ve saçlara yaptığı etki harika

Ürünü değerlendirin
DEĞERLENDİR
Soru Sor
Teslim Almak İçin Size En Yakın Bayiyi Seçin
Ürün No: 22646672 - Dabfi Anti-Shedding Shompoo
DAHİCE BİR FİKİR
İçmeler Mahallesi Reis Sokak No: 20 Plaza 44 Kat. 1 Daire: 9 Tuzla / İstanbul
Hafta İçi 10:00 -20.00 Hafta Sonu 11:00-17.00
Stok Var
Kocaeli / Gölcük Premium World
Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 110 (Gölcük PTT Karşısı) Gölcük/Kocaeli
Hafta İçi ve Hafta Sonu, 10.00-22.00
Stok Yok