Dabfi Conker Balsam
Dabfi Conker Balsam
399,00 329,00
5
6 Değerlendirme / 51 Soru & Cevap
Ürünümüzü bu güne kadar 7866 kişi satın aldı .
Teslimat Seçeneği
Şimdi sipariş verirsen siparişin 29 Nisan Pazartesi Kargoda
Bayilerimizden verilen siparişler aynı gün teslim alınabilir .

Yorgunluğunuza Mucizevi Çözüm !

Dabfi Conker Balsam masaj jeli, uygulanacak bölgeye ince bir tabaka halinde sürülerek 5-10 dakika süresince masaj yapılarak uygulanır.

100ml olan ürünümüz yüksek emilim gücü sayesinde giysilerinize yapışmaz ve rahatlık hissi verir.

Conker Balsam ihtiyaç duyulduğu anda haricen kullanılır.

 

 

 

 DABFİ Conker Balsam Masaj Jeli Cilt Bakım Kremi 

 

Cildimizin rahatlamasına ve yenilenmesine yardımcı olması için özel olarak geliştirilen Dabfi Conker Balsam içeriğinde bir birinden değerli etken maddeler ve bitki Ekstraktları  ile formülize edilmiştir. 

 

Etken Madde: P Vitamini, B9 Vitamini, A,E,C Vitamini 
Bitkisel İçerik: Biberiye Yağı, Kafur Yağı, Kekik Yağı, Okaliptüs Yağı, At Kestanesi Yağı

 

 

Biberiye Yağı; Bu uçucu yağ çeşidi özellikle de aromaterapi, meditasyon ve masaj uygulamalarında en çok kullanılan esansiyel yağlardan biridir. Ciltteki yaraların iyileşmesini hızlandırır ve cildin sağlıklı bir şekilde yenilenmesine yardımcı olur.

Kafur Yağı; Kafur, krem, merhem ve losyonlarda yaygın olarak kullanılan bir organik bileşiktir. Kafur yağı, kafur ağaçlarının gövdesinden çıkarılan ve buhar damıtımı ile işlenen bir yağdır. Tahriş, kaşıntı ve enflamatuar durumları hafifletmek amacıyla yardımcı olarak kullanılır.

Kekik Yağı; Kekik yağı, cildi temizler ve cildi nemlendirir. 

Okaliptus Yağı; Okaliptus yağı, adından da anlaşılabileceği gibi tropikal iklimde yetişen okaliptus ağacının yapraklarından elde edilen bir tür esansiyel yağdır. 

At Kestanesi Yağı; At kestanesi balsamı kasların yumuşaması, esneklik kazanması için cilde masaj yaparak uygulanan bir yağdır. 

 

 

Kullanım: Dabfi Conker Balsam temizlenmiş cilt derisine masaj yaparak uygulanmalıdır. En iyi sonucu almak için her gün ve gece yatmadan önce kullanılmalıdır. En az 12 saatte bir cilt temizlenerek tekrar edilmelidir. İçerisinde bulunan bitki özleri sayesinde cildin rahatlamasına yardımcı olabilir.

Uyarılar ve Önlemler: Göz ile temasından kaçınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayın. Kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatın. Uygulanması gereken miktarı azaltmak, ürün etkinliğini azaltacaktır. Bütün cilt tipleri için uygundur. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Ürünün yutulması veya kullanımı ile meydana gelebilecek istenmeyen bir etki ile karşılaşılması durumunda doktora danışın.
 
Serin ve kuru yerde, ambalaj içerisinde 25˚C ‘nin altında oda sıcaklığında saklayınız. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız. Parti Numarası (Parti No) ve tavsiye edilen tüketim tarihi (T.E.T.T.) ambalaj üzerindedir.


Dabfi Conker Balsam Değerlendirmeleri (5)
Dabfi Conker Balsam
5
11.01.2024
Muradiye Aydemir
Kollarıma sürüyorum heöen rahatlama sağlıyor. Teşekkürler
05.01.2024
Mehtap Özdemir
uzun saatler araç kullandıktan sonra boynum tutulmuştu ve sağa dönemiyordum. işe yarar mı acaba diye bi deneyeyim dedim, 15 dk sonra puf! kayboldu gitti. kesinlikle herkesin bir conkeri olmalı!
05.01.2024
Şule Zorgül
Cok güzel bir ürün ağrılardan kurtulmaya yardimci
04.01.2024
Gökmen TÜRKKANI
Tüm kas ve eklem ağrılarına son bu kadar iyi bir ağrı kesici krem
03.01.2024
Kevser TÜRK
tek dokunuşla tüm günük ağrılarınızdan kurtulacağınız muhteşem bir krem
02.01.2023
Ali Aktepe
Boynum tutulduğunda 3-4 gün acısını çekerdim. Sonra bu ürünü kullandım ve 1 saat geçmeden tüm bölgedeki ağrının geçtiğini gördüm. Herkese tavsiye ederim.
23.06.2022
Mucizevi urunlerim
Merhaba Hair care sampuan bi Harika ötesi şaclarinizdaki dökülmeyi %98 bitiyor .Ve saçlarınız daha gür olarak dikkat çekiyor yaninda birde kremini kullanirsak daha Hacimli ve Gösterişli görünüyor herkese tavsiye ederim mutlaka kullanmaya başlasınlar
10.03.2022
Anlık ağrım bitti
Arkadaşım Nesrin hanımın tavsiyesi sayesinde tanıştım masaj kremi ile. Çok şiddetli diz ve kol ağrılarım vardı. Kollarımı kaldiramiyordum. Gece yatmadan önce kollarıma ve bacaklarıma uyguladım. Bir kaç dakika içinde ağrılarım azaldı ve sabah uyandığımda harika bir etkiyle güne merhaba dedim tüm ağrılarım bitmişti. Bu muhteşem ürünle beni tanıştıran Hem nesrin hanıma hemde firmanıza çok teşekkür ederim
02.01.2022
SERPİL YILDIZ
Mucivevi urunlerimiz bi harika ötesi
Butun urunlerimiz bi harika ötesi faydalarını saymakla bitmez asla oyuzden herkese tavsiye ederim mutlaka kullanın kendiniz vede kullandırınız çevdenizdeki kisilere sizlere dua etsinler hem kazanın. Hemde kazandırın derim .....
18.01.2021
SERPİL YILDIZ
Dabfi Confer balsam masaj jeli bi harika ötesi daha önce başka firmada kullanmışdım fakat bunun kadar etkilisini görmedim ağrıyan yerini sürüldüğunde anında kesiyo çünkü içerisinde collejen olması daha da güzel oyüzden daha etkili asla vazgeçemiyeceğiniz ürün herkese tavsiye ederim her evde bulunması gerekir diye düşünüyorum ..
17.01.2021
Misli Eren
farklı firmaların benzer ürünlerini kullandım etkisi bir saat az sürmezken bu ürün ise saatlerce etkisini göstermesiyle beni çok etkiledi. kısa sürede ağrılarımı giderdi. tavsiye ederim
17.01.2021
Serdar Tahsin DEMİR
bütün vücut ağrılarında süper hızlı sonuç veriyor. başım ağrıdığında sürüyorum 5 dk sonra unutuyorum.
28.05.2020
Mahmut Gündüz
Mahmut GÜNDÜZ
DABFİ AİLESİNİ selamlıyorum beni bu muhteşem ürünlerle tanışmama vesile olan o güzel insanı selamlıyorum Benim sağ ayak baş parmağımda uzun zamandır ağrılarım vardı bu ürünü yaklaşık bir buçuk ay kullandıktan sonra ağrıdan eser kalmadı herkese tavsiye ederim.
23.05.2020
Serdar Aynagöz
KüÇüK ECZANE ..
Anlık tutulmalardamükemmel hızlı sonuç alınıyor.Kas gevşetici özelliği harika.herkeze tavsiye ederim.

Ürünü değerlendirin
DEĞERLENDİR
Soru Sor
Teslim Almak İçin Size En Yakın Bayiyi Seçin
Ürün No: 29179197 - Dabfi Conker Balsam
DAHİCE BİR FİKİR
İçmeler Mahallesi Reis Sokak No: 20 Plaza 44 Kat. 1 Daire: 9 Tuzla / İstanbul
Hafta İçi 10:00 -20.00 Hafta Sonu 11:00-17.00
Stok Yok
Kocaeli / Gölcük Premium World
Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 110 (Gölcük PTT Karşısı) Gölcük/Kocaeli
Hafta İçi ve Hafta Sonu, 10.00-22.00
Stok Var