Gold Coffee
Gold Coffee
399,00 349,00
5
6 Değerlendirme / 6 Soru & Cevap
Ürünümüzü bu güne kadar 11977 kişi satın aldı .
Teslimat Seçeneği
Şimdi sipariş verirsen siparişin 29 Nisan Pazartesi Kargoda
Bayilerimizden verilen siparişler aynı gün teslim alınabilir .

Sende Güne Enerji Dolu Başla !

1 paket içerisinde 2.5gr lık 30 adet tek kullanımlık şekilde tasarlanmıştır. 

 

 DABFİ Gold Coffee Enerji Kahvesi 

 

Ginseng ve Guarana bitkileri ile kavrulmuş DABFİ’ ye özel Dünya’ da bir ilk olan kahvemiz tam bir enerji deposudur. Enerjisini, kahve çekirdeklerinin kavrulma, öğütülme, dinlenme ve kurutulma işlemlerinin esnasında Ginseng ve Guarana bitkileri ile harmanlanmasından almıştır. 

 

Etken Madde: Ginseng, Guarana
Bitkisel İçerik: Ginseng, Guarana yağları ile kavrulmuş özel seri Arabica Kahve ( Coffea arabica L.Seed )

 

 

Ginseng; Özellikle kök kısmı A, B1, B2, B3, ​B12, C ve E vitaminlerinden fazla miktarda bulundurur. Bunun yanı sıra ginseng kökü son derece güçlü bir kalsiyum, demir ve fosfor kaynağıdır.

Guarana; Demir, kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor, bakır ve çinko gibi değerli minerallere de sahip olan guarananın besin değeri A, B1, B3, D ve PP (niasin) vitaminleri ile daha da artmaktadır. Bununla birlikte vücut için önem taşıyan doğal yağ asitlerini de formülünde barındırmaktadır.

 

​​

Kullanım: Dabfi gold coffe her pakette 30 adettek kullanımlık şase içermektedir. 1 adet gold coffe 1 bardak ( 200ml) sıcak su üstüne ilave edilip, 1-2 dakika demledikten sonra ihtiyaca göre tüketilmesi tavsiye edilir. İyi bir sonuç elde etmek için gün içerisinde 2 defa almak faydalı olacaktır. Tavsiye edilen tüketim zamanı sabah öğle arası 1 öğle akşam arası 1 bardak şeklindedir. 

Uyarılar ve Önlemler: Direkt güneş ışığına maruz bırakmayın. Kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatın. 
 
Serin ve kuru yerde, ambalaj içerisinde 25˚C ‘nin altında oda sıcaklığında saklayınız. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız. Parti Numarası (Parti No) ve tavsiye edilen tüketim tarihi (T.E.T.T.) ambalaj üzerindedir.
 


Gold Coffee Değerlendirmeleri (5)
Gold Coffee
5
06.01.2024
Zeynep Sude Kibar
Enerjik hissettiren içimi çok hoş bir kahve. Kesinlikle tavsiye ederim.
05.01.2024
ÜMİT DOĞU CİNEMRE
Zorunlu olmadıkça Dabfi Gold Kahve içene kadar her içmiş olduğum kahve mideme dokunduğu ve yanma yaptığı için içemiyordum. Gold Kahve ise damıtma yöntemi ile üretildiği için kafeini minimize edilmiş olduğundan içimi rahat ve mideme dokunmuyor.Sabahları aç karnına bile içebiliyorum.Gingseng ve guarana içeriği sayesinde de hem enerji veriyor hem de tok tuttuğu için kilo vermeye yardımcı oluyor. Harikasın Dabfi Gold Kahve...
05.01.2024
Özlem Özden Cinemre
Merhabalar, midemin hassas olması nedeniyle kahvelere hep biraz mesafeli yaklaşmışımdır. Gold Caffe ile bu mesafe son buldu. Gün içerisinde kaç tane içtiğimi saymıyorum bile... Kesinlikle enerji deposu, özellikle yoğun tempoda çalışanlar bu kahveyi keşfetmeli.... +Yağ yakma özelliğini de unutmayalım :)
05.01.2024
Ali Aktepe
BU KAHVEYİ İÇMEYE BAŞLADIĞIMDAN BU YANA BAŞKA KAHVE İÇMEK İSTEMİYORUM ARTIK. HEM ENERJİ VERİYOR HEM İSTEMEDİĞİM YAĞLARIMDAN DA KURTULDUM. HERKESE TAVSİYE EDERİM
05.01.2024
Şule Zorgül
İnanılmaz güzel enerji veren keyifli bi içimi var
04.01.2024
Gökmen TÜRKKANI
Hiç bu kadar enfes güzel kokulu muhteşem bir kahve icmemistim. Teşekkürler Dabfi
24.03.2022
SERPİL YILDIZ
Mucizevi urunler bi Harika ötesi ......
Mucizevi ürünleri saymakla bitmez mutlaka deneyerek farki görmelisiniz. Doğal ürünlerimizi hayatınıza dahil edin asla pişman olmassınız .Ve çevrenizdekileride dahil ederek hayatlarını değiştirebilirsiniz ......
12.03.2022
Serseri Aşık
Enerji veriyor dediler aldım, yoğun çalışıyorum gerçekten çok yoruluyorum ama bir bardak kahve içince piskolojikmidir bilemem ama gerçekten iyi hissettiryor.
20.07.2021
Ayşe Koca
Kahve
enfes yorgunluğa birebir
08.06.2020
Nevire Durum
Kahve aşığı ben
Benim gibi günde 3_4 kupa kahve tüketen ve kahve konusunda seçici biri olarak muhteşem bir tat.. Hem daha zinde olmamı sağlıyor hemde özel bitkiler ile kavrulmuş olmasından dolayı bağışıklık sistemimi güçlendiriyor herkesin tatmasını öneririm
25.05.2020
KADİR BÜYÜKKAYIN
BU KAHVEYE BORÇLUYUM :)
ÇOK KAHVE TÜKETEN BİR ADAM OLMADIĞIM İÇİN GÜNDE 1 KEZ ZAMAN ZAMAN 2 KEZ TÜKETTİĞİM AMA ENERJİNİ NEREDEN ALIYORSUN SORUSUNA MUHATTAP KALDIĞIM BİR KAHVE. GÜN İÇİNDE YOĞUN TEMPOYA AYAK UYDURMAMDA SON DERECE YARDIMCI VE AYNI ZAMANDA BUNU HAYATIMI DEĞİŞTİRMEDEN SADECE KAHVE İÇEREK YAPIYOR OLMAMDA BÜYÜK BİR ŞANS. COFFEE DABFİ GOLD KAHVE FAVORİM :)

Ürünü değerlendirin
DEĞERLENDİR
Soru Sor
Teslim Almak İçin Size En Yakın Bayiyi Seçin
Ürün No: 76456468 - Gold Coffee
DAHİCE BİR FİKİR
İçmeler Mahallesi Reis Sokak No: 20 Plaza 44 Kat. 1 Daire: 9 Tuzla / İstanbul
Hafta İçi 10:00 -20.00 Hafta Sonu 11:00-17.00
Stok Var
Kocaeli / Gölcük Premium World
Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 110 (Gölcük PTT Karşısı) Gölcük/Kocaeli
Hafta İçi ve Hafta Sonu, 10.00-22.00
Stok Var