Eğitim Kamplarımız

Değerli iş ortaklarımız ;

2024 yılının ilk eğitim kampı ile 2024 etkinliklerimize start veriyoruz.

TÜRKİYE'NİN KALBİNDE UNUTULMAZ BİR DENEYİM YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ ?

Dünyanın gözbebeği Antalya turistik ilçeleri ile vazgeçilmez bir tatil durağı. Bu ilçeler arasında huzur veren yeşili, masmavi denizi ve güleryüzlü otelcilik anlayışı ile Side apayrı bir yere sahip.

Dabfi ailesi olarak 2024 Şubat Eğitim Kampımız 16-17-18 Subat tarihlerinde Akdeniz' in incisi Side'de gerçekleşecektir...

 

Side Antik Kenti - Antalya

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı olan Side, her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Masmavi Akdeniz sularında serinleme fırsatı sunan Side, yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de sıklıkla ziyaret ettiği bir tatil destinasyonu. Side’de birbirinden keyifli doğal güzellikler bulacaksınız. Side Antik Kenti, Side Antik Tiyatrosu,Manavgat Şelalesi, Köprülü Kanyon ve Titreyengöl doğayla iç içe huzurlu dakikaların adresleri konumunda.

 

 

M.Ö. 7. yüzyıla kadar dayanan tarihiyle Side Antik Kenti, Side’nin tüm geçmişini gözler önüne seriyor. Lidya, Pers, Yunan, Roma ve Bizans gibi büyük ve önemli imparatorlukların hüküm sürdüğü bu kent, konumu dolayısıyla tüm dönemlerde çok önemli bir liman kenti görevi gördü. Antik kentin önemli yapıları arasında tarihi kapı, agora, agora hamamı, Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı mutlaka görülmesi gerekenlerden.

 

Side Antik Tiyatrosu

Side Antik Kenti’nde bulunan Side Antik Tiyatrosu, Roma mimarisinin en görkemli örneklerinden biri olarak anılır. 15 bin kişi ağırlama kapasitesine sahip olan antik tiyatronun sahne duvarları da günümüze kadar büyük ölçüde korunmuş bir halde. Roma döneminde gladyatör ve hayvan dövüşleri için kullanıldığı tahmin edilen tiyatro, Kolezyum’a da mimari yönlerden benzer.

 

Apollon Tapınağı

Side Antik Kenti’nin sınırları içinde konumlanan Apollon Tapınağı, adını sanat ve güzellik tanrısı olarak bilinen Apollon’dan alır. Korint başlıklı sütunlarıyla tapınağın mimarisi hayranlık bırakacak derecede güzel ve görkemli olduğu için birçok inceleme ve araştırmanın ana konusu olmuş. 1990’lı yıllarda restore çalışmaları yapılan tapınak, Side’de görülmesi gereken en önemli yapılardan.

 

Manavgat Şelalesi

Manavgat Şelalesi, Manavgat Nehri’nin sularının dört metre yükseklikten çok kuvvetle dökülmesiyle Türkiye’nin manzarasıyla büyüleyen şelalelerinden biri arasında bulunuyor. Yerli ve yabancı turistlerin Antalya tatillerinde mutlaka uğradıkları Manavgat Şelalesi, rafting için de çok elverişli olduğu için seviliyor. Side ilçe merkezinde 15 dakika kadar uzakta olan şelaleyi mutlaka görmelisiniz.

 

Titreyengöl

Side’nin sevilen doğal güzelliklerinden biri olan Titreyengöl, adını gölün üzerinde rüzgâr nedeniyle oluşan hafif titremelerin görüntüsünden almış. Yaklaşık 3000 dönüme yayılan bu geniş göl birçok kuş türüne yaşam imkânı sağlıyor. Titreyengöl çevresinde trekking yapabilir sonrasında da etraftaki restoranlarda keyifli bir yemek yiyebilirsiniz.

 

Köprülü Kanyon

Isparta’nın Sütçüler ilçesinden başlayıp Antalya’dan denize dökülen 14 kilometre uzunluğundaki Köprülü Kanyon, ülkemizin en uzun kanyonlarından biri. Manavgat’ın doğal güzellikleri arasında bulunan bu kanyonda yaz aylarında sular çekildiği için yürüyüş yapmak mümkün. Side’den yaklaşık 60 kilometre kazar uzakta kon

 

 

Eğitime Başlangıç;

 

Program 16 Şubat

Saat 14.00 Otele Giriş 
Saat 20.00 Eğitim Başlangıcı
Saat 22.59 Eğitim Sonu

 

Program 17 Şubat
Saat 10.00 Eğitim Başlangıcı
Saat 12.30 Öğle Yemeği
Saat 14.00 Eğitim Devamı
Saat 18.00 Akşam Yemeği
Saat 20.00 Eğitim Devamı
Saat 22.59 Eğitim Sonu

 

Program 18 Şubat
Saat 10.00 Eğitim Başlangıcı
Saat 11.30 Eğitim Sonu
Saat 11.45 Oda Teslimi
Saat 12.00 Otelden Ayrılış

 

 

Not: Bölgemiz açıklandı tarihimiz tamam eğitim programımız NET ! Otel ismimiz ise Şubat ayında açıklanacaktır. Konaklayacağımız otel 5 Yıldızlı olup Ultra Herşey Dahil Konseptinde Hizmet Vermektedir.