TOP-2 Döndü Kubat

 

Merhaba arkadaşlar ben  Döndü  Kubat. Sağlık sektöründe hemşire olarak çalışıyorum ve mesleğimi çok seviyorum. Ama ne olursa olsun insan zamanla  aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor başka arayışlar içine giriyor. Benimde böyle arayışlarım vardı ama bu asla ve asla  network marketing olamazdı. Networkün n sini bile bilmememe rağmen bu işe ve sektöre karşı bir önyargım vardı. Gel birlikte  yapalım diyen yakın arkadaşlarıma bile kızardım. Mesala kuzenim devamlı bana bir network işiyle gelirdi?çok kızardım kuzenime ?
 
Yine bir gün geldi kuzenim bana kızma ama bir firma var seni o firmanın ürünleri ile tanıştırayım ve birlikte bu ticareti yapalım dedi. Yine kızdım kendisine her zaman olduğu gibi. Aradan bir ay falan geçti , bir hafta sonu  kuzenime gittim mutfakta mırıldanıyor dabfide dabfi , dabfide dabfi diye. Güldüm kendi kendime , sonra gezinirken evin içinde portmantonun üzerinde bir kolejen  gördüm.  Bende o ara kolejen arayışı içindeydim. Söyledim ve aldım kullandım. Düzenli bir şekilde kullanmaya devam ettim. İlk kutu bitti ikinciyi istedim çünkü aynada kendime baktığımda değişiklikleri farkediyorum. İkinci kutuya başladıktan bir süre sonra , her servise ya da nöbete gittiğimde arkadaşlarım bendeki değişimi  fark ettiler ve kuzeni aradım beni  dabfinin diğer ürünleri ile de tanıştır dedim. Kuzenim ürünleri anlattıktan sonra ücretsiz bir şekilde kendi adıma bir kullanıcı adı ve şifre oluşturarak kendi siparişlerimi verebileceğimi ve ürünleri indirimli bir şekilde temin edebileceğimi söyledi. Aynen dediği gibi o gün Dabfi ailesinin bir ferdi oldum.

Ürünleri denemek amacıyla bir sipariş verdim ve gelen ürünleri kullanmaya ve tavsiye etmeye başladım. Süreç içerisinde ürün alan hem kendisine hem çevresindekilere tekrar sipariş vermeye başladı. Ürün memnuniyetinin insanlar tarafından da tescil edilmiş olması benim inancımı aşka çevirdi.  

2020 Şubat ayında Antalya da yeni ürünlerin lansmanı olacaktı. Kuzenimin ısrarı benimde şirketi daha yakından tanıma merakım birleşince o etkinliğe katılım gösterdim. Ve asıl serüven o günden sonra başladı. Şirketin ciddiyetini , firma yetkililerinin samimiyetini ve şirket sahibi sayın Erdal Durmuş'un mütevazi halini görünce , tamamdır dedim. O gün hem sektörün gücünü , hemde şirketimin büyüklüğünü gördüm ve bu aşkı aynı zamanda işede dönüştürmeye karar verdim.

Ben bir işi yapıyorsam en iyi şekilde yapmalıyım. Benim karakterim bu. Bu yüzden lansmanı bitirip evime döner dönmez , güzel bir programla çalışmaya başladım ve kısa sürede ilk kariyerimi aldım. Tam bu dönemde bütün dünyanın etkilendiği covit19 virüsü yayıldı. Ama öyle bir inanmıştım ki ürünlere şirkete ve plana tüm dünya karşıma çıksa durmayacağım dedim. İnsan bir işi inanarak yapıyorsa ve yapmaya karar vermiş ise hiç bir bahanesi olamaz ve olmamalı çünkü. Bu dönemde  insanlar can derdinden sen dabfi derdindesin  diyenlermi olmadı hiç aldırmadım hayat devam ediyor ve biz insanlara sağlık sunuyoruz dedim. Heyacan gittikçe tavan yapıyor covit19 u kim takar ?  Arkasından  süpervisor  oldum ama ben hiç durmuyorum devamlı görüşmeler sosyal medyada paylaşımlar  yapıyorum.  Arkadaslar bana lakap taktılar Dabfi Döndü diye. Bu çalışmalarımın karşılığını da bu ay  top1 olarak aldım. 

Dabfi deyince heyecandan gerçekten konuşamıyorum.   Kendime herhangi bir hedef koymadım. Ben semalarda olacağım inşallah. İnsan asla bir işi yapamam veya yapmam dememeli  Kendisine inanmalı ve inandığı şekilde mücadele etmeli.

İyiki Dabfideyim. İyiki Dabfiliyim. Teşekkürler Dabfi ve teşekkürler Erdal Durmuş.