Night Care Cream
Night Care Cream
999,00 799,00
5
2 Değerlendirme / 13 Soru & Cevap
Ürünümüzü bu güne kadar 3544 kişi satın aldı .
Teslimat Seçeneği
Şimdi sipariş verirsen siparişin 29 Nisan Pazartesi Kargoda
Bayilerimizden verilen siparişler aynı gün teslim alınabilir .

Genç Görünmek Herkesin Hakkı !

Tüm cilt tipleri için uygun olan kremimiz, 50ml şık tasarımıyla sizleri bekliyor.

 

 DABFİ Night Care Cream BİTKİSEL İÇERİKLİ Gece Bakım Kremi 

 

Cildimizin kendini yenilemesine yardımcı olması için özel olarak geliştirilen Dabfi Night Care Cream içeriğinde bir birinden değerli etken maddeler ile ve bitki Ekstraktları  ile formülize edilerek cildimizin daha sağlıklı ve genç görünmesine yardımcı olmaktadır. 

Gece bakımı cildimiz için oldukca önemlidir. Cildimizin gece kendi kendini yenileme özelliği olduğundan bunu destekleyen özel etken maddelerimiz B5 VİTAMİNİ E VİTAMİNİ C VİTAMİNİ HYALURONİK ASİT ile daha hızlı bir yenileme sürecine yardımcı olmaktadır.

 

Etken Madde: B5 Vitamini, E Vitamini, C Vitamini, Hyaluronik Asit, Collagen 
Bitkisel İçerik: Shea Butter, Avokado Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Kuş Burnu Yağı, B5 Vitamini, E Vitamini, C Vitamini, Hyaluronik Asit, Collagen, Baobab Yağı, Argan Yağı, Jojaba Yağı

 

 

Shea Butter Yağı; Özel yöntemler ile üretilen shea yağı faydaları sayesinde günlük hayatta saç ve cilt bakımında kullanılabilir. E, A ve F vitamini bakımından oldukça zengindir. Aynı zamanda oleik yağ asitleri, palmitik ve linoleik de içerir.

Avokado Yağı; Avokado yağı E, C, B3, D ve A vitaminleri ile cilt lekelerine ve cilt sorunlarına iyi gelir. İçerisindeki E vitamini ve C vitamini ile cildi yenilemeye yardımcı olur ve cildin dış etkenlere karşı direncini arttırır.

Üzüm Çekirdeği Yağı; Üzüm çekirdeğinin içindeki ana antioksidan; proantosiyanidinlerdir. Ayrıca protein, posa (lif), bol aminoasit, mineral (demir, kalsiyum, çinko, bakır) (özellikle E vitamini) içerir.

Kuşburnu Yağı; C ve E vitamini, fenolikler, karotenoidler, organik asitler ve esansiyel yağ asitleri içeren iyi bir fitokimyasal kaynağıdır.

Baobab Yağı; Ebegümeci familyasından olan baobab tohumlarında bolca A,C,D ve E vitamini barındırır.

Argan Yağı; Argan ağacının çekirdeklerinden elde edilen argan yağı, içeriğindeki Omega-3 ve E vitamini açısından oldukça faydalı bir yağ türüdür.

Jojoba yağı; Soğuk sıkım tekniği ile bitkinin tohumlarından elde edilen, A, B1, B2 ve E vitaminleri ile miristik asit içeriği ile hafif yeşilimsi bir tona sahip ve kendine has aroması olan yağdır.

Collagen: Anti-Aging özelilliği ile daha canlı bir cilde sahip olmamıza yardımcı olur. 

 

 

Kullanım: Dabfi Night Care Cream temizlenmiş cilt derisine masaj yaparak uygulanmalıdır. En iyi sonucu almak için her gün ve gece yatmadan önce kullanılmalıdır. En az 12 saatte bir cilt temizlenerek tekrar edilmelidir. İçerisinde bulunan bitki özleri sayesinde cildi nemlendirirken daha yumuşak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olabilir.

Uyarılar ve Önlemler: Göz ile temasından kaçınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayın. Kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatın. Uygulanması gereken miktarı azaltmak, ürün etkinliğini azaltacaktır. Bütün cilt tipleri için uygundur. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Ürünün yutulması veya kullanımı ile meydana gelebilecek istenmeyen bir etki ile karşılaşılması durumunda doktora danışın.
 
Serin ve kuru yerde, ambalaj içerisinde 25˚C ‘nin altında oda sıcaklığında saklayınız. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız. Parti Numarası (Parti No) ve tavsiye edilen tüketim tarihi (T.E.T.T.) ambalaj üzerindedir.
 


Night Care Cream Değerlendirmeleri (5)
Night Care Cream
5
05.01.2024
Mehtap Özdemir
seninle aram çok iyi ! tanıdığım en iyi gece onarımı,nem dengesi inanılmaz, cilt ürünleri konusunda benim gbi titizseniz bunu mutlaka deneyin
04.01.2024
Gökmen TÜRKKANI
Hala kullanmadiysaniz çok şey kaybettiniz demektir

Ürünü değerlendirin
DEĞERLENDİR
Soru Sor
Teslim Almak İçin Size En Yakın Bayiyi Seçin
Ürün No: 78129188 - Night Care Cream
DAHİCE BİR FİKİR
İçmeler Mahallesi Reis Sokak No: 20 Plaza 44 Kat. 1 Daire: 9 Tuzla / İstanbul
Hafta İçi 10:00 -20.00 Hafta Sonu 11:00-17.00
Stok Var
Kocaeli / Gölcük Premium World
Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 110 (Gölcük PTT Karşısı) Gölcük/Kocaeli
Hafta İçi ve Hafta Sonu, 10.00-22.00
Stok Var