Dabfi Whitening Cream
Dabfi Whitening Cream
999,00 799,00
5
4 Değerlendirme / 12 Soru & Cevap
Ürünümüzü bu güne kadar 4801 kişi satın aldı .
Teslimat Seçeneği
Şimdi sipariş verirsen siparişin 29 Nisan Pazartesi Kargoda
Bayilerimizden verilen siparişler aynı gün teslim alınabilir .

Lekelere Savaş Açma Vakti !

Tüm cilt tipleri için uygun olan kremimiz, 50ml şık tasarımıyla sizleri bekliyor.

 

DABFİ LEKE KREMİ - BEYAZLATICI BİTKİSEL İÇERİKLİ BAKIM KREMİ 

 

Doğal içeriği ve barındırdığı 3-0 etil askorbik asit, alfa arbutin, niacinamid sayesinde cilt tonunun aydınlanmasını sağlar. Daha parlak, esnek, ton farkı olmayan ve sağlıklı bir cilt görünümünün elde edilmesini sağlar. Renk tonu bozukluklarının giderilmesinde katkı sağlar. Petrol türevi hammaddeler, hayvansal yağ, paraben, DMDMH, formaldehit, sentetik boya, esans, silikon içermez. Vegandır.

 
Etken Madde: Vitamin C, Alfa Arbutin, Niacinamid
Bitkisel İçerik: Üzüm çekirdeği, Nar çekirdeği, İncir çekirdeği, Kuşburnu çekirdeği yağları 

 

LEKE KREMİ - BEYAZLATICI KREM

Ürettiğimiz tüm ürünlerde krem bazı olarak kullandığımız hammaddeler doğal menşeilidir. Ürünlerimiz silikon, petrol türevi hammaddeler (vazelin,parafin), sentetik boya, koruyucu olarak paraben ve türevleri içermemektedir. Ürünlerimizin temel omurgası, cildin nem dengesi, ph yapısını koruması, kolayca emilimi ve alerjen içerikler içermemesi esasına dayanmaktadır.

 

DABFİ LEKE KARŞITI BEYAZLATICI KREMİMİZDE ÖN PLANA ÇIKAN AKTİF BİLEŞENLER


 

Vitamin C: Birçok çeşidi olmakla beraber en fazla kullanılanı L-askorbik asit ve etil askorbik asittir. L-askorbik asit hem yapısal büyüklüğü nedeni ile hem de sadece suda çözünmesi nedeni ile emilimi ve dolayısı ile etkinliği azdır. Aynı zamanda ph skalası dardır. 6 ph civarında kararsız hale gelip koyulaşmaya başlar. Etil askorbik asit ise hem suda hem de yağda çözünmesi, emiliminin çok iyi olması ve daha stabil olması sebebi ile tercih edilen C vitamini olmaktadır.

Temel özelliği anti-melanin olmasıdır. Yani melanin hormonunu sentezleyecek olan trozinaz enzinimi inhibe ederek koyulaşmanın önüne geçer. Aynı zamanda kolajen üretimini arttırır. Gebelik ve hamilelik dönemlerinde rahatlıkla kullanılabilir hatta tavsiye edilir.

Alfa arbutin: Lekelenme ve beyazlatma tedavilerinde en popüler ürünlerden biridir. Doğal hidrokinondur. Doğal formu beta sentetik formu ise alfa arbutindir. Alfa arbutin doğal formundan 10 kat daha etkili olduğundan kozmetik uygulamalarında bu formu tercih edilir. Tirozinaz inhibitörü olduğundan dolayı koyu lekelenmeleri önleme, cilt tonu eşitleme, akne ve güneş lekelerini hafifletme ana etkileridir. AHA larla kullanılması tavsiye edilmez

Niacinamid: Vitamin B3 olarakta bilinen bu doğal hammaddenin cilde, erken yaşlanma çizgilerini önlemek, ciltteki ince çizgilerin azalmasını sağlamak, cilt rengini eşitlemek, cildin daha aydınlık ve ışıl ışıl görünmesini sağlamak, akneli cildi sakinleştirmek ve kızarıklığı almak, koyu leke görünümünü gidermek, cildi arındırmak ve detoks etkisi yaratmak, cilt bariyerini güçlendirmek, cildi onararak yeni leke oluşumuna engel olmak, cildi nemlendirmek, hassasiyeti azaltmak gibi faydaları vardır.

Üzüm çekirdeği, nar çekirdeği, incir çekirdeği, kuşburnu çekirdeği yağları: Bu yağların herbirinin içeriğinde bulunan C vitamini başta olmak üzere bir çok vitamin ve yağ asitleri ciltte meydana gelebilecek her türlü pigmentasyon olumsuzluklarına karşı etkin mücadele eder. Cildi besler. Daha parlak ve sağlıklı bir cildin oluşmasında doğrudan etki sağlar.

 


Kimler Kullanabilir: Tüm cilt tipleri kullanabilir.
Kimler Kullanamaz: Nadirende olsa kremlere karşı alerjik reaksiyon gösteren cilt tipleri olmaktadır. Bu kişilerin doktor tavsiyesi ile kullanmaları gerekmektedir.
Yan Etkileri: Kremi kullanıp direkt UV ışınlarına maruz kalmak nadirende olsa kızarıklık oluşmasına sebep olabilir.
Ne Kadar Kullanılmalı: Her hangi bir tarihe bağlı kalmaksızın, sonuç alıncaya kadar lekeli bölgeye her gün aynı saatlerde düzenli olarak kullanılmalıdır.

 


Kullanım: Dabfi whitening cream temizlenmiş cilt derisine, lekeli bölgenin tümüne masaj yaparak uygulanmalıdır. En iyi sonucu almak için her gün ve düzenli olarak kullanılmalıdır. Gün ışığına yoğun bir şekilde maruz kalmadığımız zamanlarda kullanımı tercih edilmelidir.

Uyarılar ve Önlemler: Göz ile temasından kaçınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatınız. Uygulanması gereken miktarı azaltmak, ürün etkinliğini azaltacaktır. Bütün cilt tipleri için uygundur. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Ürünün yutulması veya kullanımı ile meydana gelebilecek istenmeyen bir etki ile karşılaşılması durumunda doktora danışın.

Serin ve kuru yerde, ambalaj içerisinde 25˚C ‘nin altında oda sıcaklığında saklayınız. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız.

 


Dabfi Whitening Cream Değerlendirmeleri (5)
Dabfi Whitening Cream
5
19.01.2024
Leyla Ünver
Düzenli kullanıldığında cildinizdeki farkı görüyorsunuz
05.01.2024
Mehtap Özdemir
arkadaşlar bu kadar değildir abartmayın dediğim bir ürün. gerçekten o kdarmış :) ilk kullanımdan itibaren farkedeceksiniz.
04.01.2024
Gökmen TÜRKKANI
Kesinlikle kullanılması gereken bir ürün
03.01.2024
Kevser TÜRK
leke olan bölgeye düzenli kullanımda lekenn kaybolduğunu göreceğimiz. tüm cilt lekelerini kararmalarına son veren sihirli bir krem
14.07.2021
ZEYNEP
Güneş lekelerim
Lekelerimde gözle görülür bir azalma var düzenli olarak kullanıyorum çok memnunum.

Ürünü değerlendirin
DEĞERLENDİR
Soru Sor
Teslim Almak İçin Size En Yakın Bayiyi Seçin
Ürün No: 92561512 - Dabfi Whitening Cream
DAHİCE BİR FİKİR
İçmeler Mahallesi Reis Sokak No: 20 Plaza 44 Kat. 1 Daire: 9 Tuzla / İstanbul
Hafta İçi 10:00 -20.00 Hafta Sonu 11:00-17.00
Stok Yok
Kocaeli / Gölcük Premium World
Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 110 (Gölcük PTT Karşısı) Gölcük/Kocaeli
Hafta İçi ve Hafta Sonu, 10.00-22.00
Stok Var